×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-12-14/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-12-14/01

Dana 13. prosinca, već tradicionalno, četvrtu godinu zaredom naša pjevačka skupina osoba s mentalnom retardacijom „Golubica", predstavila je svoj bogati pjevački i recitatorski program u Domu za stare i nemoćne osobe Vukovar.

Program je započeo prigodnim Božićnim pjesmama i recitacijama, da bi nakon toga uslijedila jedna prava zabava uz mnoge zabavne i tamburaške pjesme. Atmosfera je bila jako vesela, uz puno plesa i pjevanja te je natjerala sve naše domaćine čak i one najstarije da ustanu te zaplešu i zapjevaju sa nama.

Programu je nazočila i „aktivno" sudjelovala i bakica koja je ove godine navršila „tek" 100 (sto) godina, uz malo zakašnjelu čestitku dogovorili smo da se vidimo i iduće godine za Božić.

Našim domaćinima uručili smo naravno i mali poklončić kao znak zahvale, a oni su nas počastili kolačima, grickalicama i sokom.

Ovim putem želimo se zahvaliti na lijepoj dobrodošlici i druženju koje su nam omogućili u svojim prostorima.

{gallery}vijesti/2011-12-14/01{/gallery}