Kategorija: Udruge

Društvo za pomoć mentalno retardiranim osobama Vukovar i klub Golubica organizirali su 20. prosinca, jubilarni, peti domjenak sa prigodnim programom a gostima je prezentiran uspješan rad u protekloj godini. Za razliku od dosadašnjih godina kada je domjenak bio namijenjen samo za članove i njihove roditelje, ove godine smo u goste pozvali i sve one koji su nam u protekloj godini uvelike pomogli u radu i s kojima smo ostvarili uspješnu suradnju. Pored ostalih prisutni su bili zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković, predstavnici kombinata „Borovo, ravnateljica dječjeg vrtića Vukovar 1, ravnateljica doma za starije i nemoćne osobe, članovi Moto kluba „Golubica", zatim predstavnici srodnih udruga iz Osijeka i Vinkovaca, te Male Terezije iz Vinkovaca, Zajednica Vjera i svjetlo - Lađica iz Vukovara, donatori iz auto kuće Šoštarić iz Zagreba,....

Posebno iznenađenje večeri bio je Djed Božićnjak koji je razveselio sve prisutne, podijelio poklone i učinio da ova večer ostane nezaboravna.

Poslije službenog dijela nastavljeno je druženje uz pjesmu i ples, podrazumijeva se da su glavni pjevači bili članovi naše pjevačke skupine uz glazbenu pratnju voditelja radionice Tune Prpića.

{gallery}vijesti/2011-12-21/03{/gallery}