×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/02/14/04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/02/14/04

Izvršni odbor DND-a Vukovar odlučio je zbog izrazito niskih temperatura i visokoga snijega ne upriličiti Pokladnu povorku po Gradu. Maškare su ključeve Grada preuzeli od gradonačelnika gosp. Željka Saboa u Velikoj vijećnici te pokazali kako su maštoviti i veseli. Vladat će Gradom punih tjedan dana!
Znamo da je po vašim vrtićima i školama veselo ovih dana, te stoga pozivamo odgojitelje i učitelje da se odazovu i pošalju na adresu DND-a Vukovar / Kardinala Stepinca 48/ fotografiju ili više njih, maski za koje smatrate da su bile u vašoj školi ili vrtiću najuspješniji.
Povjerenstvo u sastavu : Željko Kovačević, Biserka Božić, Zagorka Letica, Kornelija Garvanović i Dejana Kojić procijenit će pristigle fotografije te dodijeliti, kao i svake godine tri nagrade.Povjerenstvo će razmatrati samo fotografije / preporučljiv format 10x15/ , dok se ostali mediji neće prihvatiti pri procjeni. Rok za slanje fotografija je srijeda 22. veljače 2012.Ne zaboravite Poklade su, poklade i ludi su dani.

{gallery}2012/02/14/04{/gallery}