„Maskenbal na vodi" održao se sinoć na „Brodu na Dunavu" u Vukovaru. Događaj su organizirali članovi Kulturnog informativnog centra Borovo-Vukovar, a građani su prvi put mogli uživati u glazbi zagrebačkog Mr. Dj Daria. Prema riječima predsjednika Udruge, Dragana Durbabe, ovakvim događajima želi se omogućiti druženje mladih u gradu Vukovaru.

Gost večeri, Mr. Dj Dario, prvi puta je gostovao u Vukovaru, ali ovo je bio i njegov prvi posjet gradu. „Nikada u životu nisam bio u Vukovaru, kratko sam prošetao gradom i napravio nekoliko fotografija. Grad je super, vidim da se nešto događa i da se izgrađuje", rekao je Dario. Poznati Dj priznao je da osjeća lagano uzbuđenje pred nastup, ali da je ekipa odlična i da će svi dobro zabaviti. Istaknuo je kako podržava rad Kulturno informativnog centra i svoju nadu da će aktivnosti Udruge pomoći oživljavanju grada i da će Vukovar biti na početku, a ne na kraju Hrvatske.

Posjetitelji maskenbala zadovoljni su što se ovako nešto održava u njihovom gradu. Jedna maskirana gošća rekla nam je kako je ovo vrlo dobro zbog toga što se ljudi imaju gdje okupljati, pogotovo po ovakvom vremenu, a i gradu nedostaje ovakvih organizacija i druženja. Osim toga istaknula je i zadovoljstvo i sreću dolaskom zagrebačkog DJ-a.

Glavni sponzori maskenbala omogućili su svim posjetiteljima besplatno piće tijekom cijelog maskenbala.

Kulturno informativni centar osnovan je prošle godine i bavi se djecom i mladima. Pored organiziranja ovakvih događanja, njihove aktivnosti uključuju građane u kulturu, podupiru i podržavaju bavljenje umjetnošću, kao što je slikarstvo i fotografija. Centar se može pohvaliti suradnjom s drugim Udrugama, kako u Hrvatskoj tako i u susjednim državama.

Voditeljica novinarske sekcije KIC-a Ružica Dokmanović

{gallery}2012/02/20/03{/gallery}