×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/02/20/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/02/20/03

„Maskenbal na vodi" održao se sinoć na „Brodu na Dunavu" u Vukovaru. Događaj su organizirali članovi Kulturnog informativnog centra Borovo-Vukovar, a građani su prvi put mogli uživati u glazbi zagrebačkog Mr. Dj Daria. Prema riječima predsjednika Udruge, Dragana Durbabe, ovakvim događajima želi se omogućiti druženje mladih u gradu Vukovaru.

Gost večeri, Mr. Dj Dario, prvi puta je gostovao u Vukovaru, ali ovo je bio i njegov prvi posjet gradu. „Nikada u životu nisam bio u Vukovaru, kratko sam prošetao gradom i napravio nekoliko fotografija. Grad je super, vidim da se nešto događa i da se izgrađuje", rekao je Dario. Poznati Dj priznao je da osjeća lagano uzbuđenje pred nastup, ali da je ekipa odlična i da će svi dobro zabaviti. Istaknuo je kako podržava rad Kulturno informativnog centra i svoju nadu da će aktivnosti Udruge pomoći oživljavanju grada i da će Vukovar biti na početku, a ne na kraju Hrvatske.

Posjetitelji maskenbala zadovoljni su što se ovako nešto održava u njihovom gradu. Jedna maskirana gošća rekla nam je kako je ovo vrlo dobro zbog toga što se ljudi imaju gdje okupljati, pogotovo po ovakvom vremenu, a i gradu nedostaje ovakvih organizacija i druženja. Osim toga istaknula je i zadovoljstvo i sreću dolaskom zagrebačkog DJ-a.

Glavni sponzori maskenbala omogućili su svim posjetiteljima besplatno piće tijekom cijelog maskenbala.

Kulturno informativni centar osnovan je prošle godine i bavi se djecom i mladima. Pored organiziranja ovakvih događanja, njihove aktivnosti uključuju građane u kulturu, podupiru i podržavaju bavljenje umjetnošću, kao što je slikarstvo i fotografija. Centar se može pohvaliti suradnjom s drugim Udrugama, kako u Hrvatskoj tako i u susjednim državama.

Voditeljica novinarske sekcije KIC-a Ružica Dokmanović

{gallery}2012/02/20/03{/gallery}