Kategorija: Udruge

Da, ekipa USPJELI SMO
i krećemo dalje, širimo se i sve Vas pozivamo:
- SAJAM STARINA
- SAJAM RUKOTVORINA
- SAJAM UMJETNINA
- SAJAM KNJIGA
- DJEČJI SAJAM - djeco, ZARADITE DŽEPARAC!! Prodajte, mijenjajte, poklanjajte,..., igračke, knjige, sličice,...
- SAJAM ZDRAVLJA
- SAJAM STVARALAŠTVA
- SAJAM SOLIDARNOSTI
I ono što najviše trebate B U V LJ A K!!!

Uz sjajnu ZABAVU, JEFTINI grah, kobasice,...

ZAHVALJUJEMO:
- GRADU VUKOVARU
- BOROVU D. D.
- PEKARI STJEPANOVIĆ
- RADIJU BOROVO

Kako se pokazalo dobrom idejom organizirati Vukovarski sajam rabljene robe-Buvljak, krenuli smo u organizaciju projekta koji će se ODRŽAVATI SVAKE SUBOTU POČEVŠI OD 14. 04. 2012. godine, ALI NA PROSTORU STARE BOROVSKE TRŽNICE koja je stekla kultno i statusno mjesto kao tržnica i postala simbolom druženja, događaja,...

Stoga nam je posebno drago što smo dobili sve dozvole za ovo statusno mjesto, a na Vama je da dođete, uživate, prodajete, kupujete te vas čekaju razna kulturna- zabavna događanja -OVO JE POZIV UDRUGAMA, MLADIM BENDOVIMA, LITERATIMA, TAMBURAŠIMA I SVIMA DOBRE VOLJE!

Kao i obično 1m² iznosi 10 kn, kako su uklonjene klupe pozivamo izlagače da ponesu svoje stolove,(koji nemaju može i na asfaltu dekica, plahta,... ). Isto tako dobro je nazvati i rezervirati mjesto i kvadraturu na BROJ MOB: 0915243612 gospodin Husein.
Roba za prodaju je SVE I SVAŠTA, rukotvorine udruga, građana, antikviteti, filatelija, numizmatika, knjige, rabljena garderoba, namještaj kao i sve što vam ne treba...A NEKOME MOŽE KORISTITI!!!

Moramo napomenuti da će sajam obilaziti kako komunalni, gospodarski redari tako i djelatnici policije stoga izlagač odgovara za svoju robu.