Kategorija: Udruge

Danas, 07. svibnja 2012. godine, posjetili su nas dragi gosti LOUISA VINTON koordinatorica UN-a i stalna predstavnica UNDP-a, ZIJAH SOKOLOVIĆ poznati glumac i TAMARA KARAICA koordinatorica projekta UNDP-a.

Posjetili su prostor u kojem se održavaju svakodnevne radionice za korisnike kluba Golubica i organiziranog stanovanja a dočekali su ih Jelena Hodak, Ivana Perak, Gordan Hosni - Ogi, Tomislav Dubravčić i Ivica Azenić.

Gosti nisu skrivali oduševljenje opremljenošću prostora i našim resursima, što tehničkim što kadrovskim.

Poslije toga naši dragi prijatelji su posjetili našu stambenu zajednicu gdje su ih dočekali Zoran G., Zlatko D., Vlatko D., Nebojša M., Željko E. i Mirjana Feratović asistentica.

Velikom oduševljenju stanovnika i zaposlenika pridružili su se i gosti kada su vidjeli kako je organizirano stanovanje uz podršku i kako je uređena kuća i dvorište u kojoj žive.

Poslije kraćeg ugodnog druženja uz kavu i slastice, gospođa Vinton i gospodin Sokolović posadili su ružu koja bi nas trebala podsjećati na ovaj divan dan.

Prije odlaska dragi prijatelji su obećali da će u svojim mogućnostima pokušati pomoći da se naše plemenite aktivnosti još bolje, brže i bogatije realiziraju.

Nakon posjete, dragi prijatelji su imali svečanu konferenciju za tisak na kojoj je gospodin ZIJAH SOKOLOVIĆ svečano imenovan AMBASADOROM DOBRE VOLJE ZA NENASILJE I TOLERANCIJU.

{gallery}2012/05/10/02{/gallery}