×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/10/29/10
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/10/29/10

PRONI Centar za socijalno podučavanje u sklopu projekta „Što i Kako" organizirao je aktivnost /fokus grupu namijenjenu mladima grada Vukovara (15 – 30 godina) - članovima Savjeta mladih grada Vukovara, predstavnicima udruga, srednjoškolcima, studentima, ne/zaposlenima. Cilj aktivnosti je bio aktivno sudjelovanje mladih u izradi prijedloga Operativnog plana provedbe Gradskog programa mladih grada Vukovara, a provedena je u periodu od 22.10. do 25.10.2012. godine, Aktivnost se odvijala u Edukacijskom centru Crvenog križa u Orahovici, sudjelovalo je 16 mladih osoba s područja grada, koji su 4 dana predano radili na kreiranju Operativnog plana. Pored rada na izradi Operativog plana, mladi su dali svoj doprinos izradi Gradskog programa mladih za grad Vukovar. S obzirom da Gradski program za mlade još nije usvojen odnosno da se još uvijek radi o prijedlogu Programa, mladi su htjeli da daju svoj doprinos na način da su dodali neke Mjere za određena područja Programa.

Kako je ovo prva od tri planirane Fokus grupe u skopu projekta, drugi zainteresirani mladi imat će svoju priliku da daju doprinos izradi Operativnog plana Gradskog programa mladih grada Vukovar.

Pratite stranicu www.icm-vukovar.info i saznajte kako se mozete uključiti u raspravu.

Projekt "Što i kako" financiran je sredstvima Europske komisije kroz program Mladi na djelu, Akcija 5. - Potpora europskoj suradnji u području mladih, Podakcija 5.1. - Sastanci mladih i osoba odgovornih za politiku prema mladima.

{gallery}2012/10/29/10{/gallery}