Kategorija: Udruge

PRONI Centar za socijalno podučavanje u sklopu projekta „Što i Kako" organizirao je aktivnost /fokus grupu namijenjenu mladima grada Vukovara (15 – 30 godina) - članovima Savjeta mladih grada Vukovara, predstavnicima udruga, srednjoškolcima, studentima, ne/zaposlenima. Cilj aktivnosti je bio aktivno sudjelovanje mladih u izradi prijedloga Operativnog plana provedbe Gradskog programa mladih grada Vukovara, a provedena je u periodu od 22.10. do 25.10.2012. godine, Aktivnost se odvijala u Edukacijskom centru Crvenog križa u Orahovici, sudjelovalo je 16 mladih osoba s područja grada, koji su 4 dana predano radili na kreiranju Operativnog plana. Pored rada na izradi Operativog plana, mladi su dali svoj doprinos izradi Gradskog programa mladih za grad Vukovar. S obzirom da Gradski program za mlade još nije usvojen odnosno da se još uvijek radi o prijedlogu Programa, mladi su htjeli da daju svoj doprinos na način da su dodali neke Mjere za određena područja Programa.

Kako je ovo prva od tri planirane Fokus grupe u skopu projekta, drugi zainteresirani mladi imat će svoju priliku da daju doprinos izradi Operativnog plana Gradskog programa mladih grada Vukovar.

Pratite stranicu www.icm-vukovar.info i saznajte kako se mozete uključiti u raspravu.

Projekt "Što i kako" financiran je sredstvima Europske komisije kroz program Mladi na djelu, Akcija 5. - Potpora europskoj suradnji u području mladih, Podakcija 5.1. - Sastanci mladih i osoba odgovornih za politiku prema mladima.

{gallery}2012/10/29/10{/gallery}