×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2013/05/06/04
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/05/06/04
Ispis
Kategorija: Udruge

Društvo "Naša djeca" Vukovar u suradnji sa dječjim vrtićima i osnovnim školama grada Vukovara organiziralo je u subotu 04. svibnja 2013. godine Cvjetni korzo pod nazivom "MLADOST I RADOST VUKOVARA koja se obilježava u sklopu Dana grada Vukovara.

Cvjetna povorka u kojoj je sudjelovalo 600 djece dječjih vrtića i osnovnih škola krenula je u 11.00 sati ispred Hrvatskog doma Vukovar, a predvodile su je Mažoretkinje grada Vukovara i Puhački orkestar grada Vukovara.

Kostimirani cvjetnim i proljetnim motivima djeca su prošetala gradom sve do Trga Republike Hrvatske gdje se odvijao program.

Djecu i građane koji su se u velikom broju okupili na Trgu pozdravio je gradonačelnik grada Vukovara gosp Željko Sabo, a zabavni dio programa pripremili su dječji zbor Vukovarski golubići i udruga Vukovarci dobre volje!

{gallery}2013/05/06/04{/gallery}