×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/12/31/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/12/31/01
Ispis
Kategorija: Udruge

{gallery}2015/12/31/01{/gallery} U srijedu 30. prosinca 2015. godine predstavnici Lions kluba Vukovar i Odjela za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju vukovarske bolnice usrećili dvije obitelji u potrebi na širem području Grada Iloka.

Zajedničkom akcijom donirani su novogodišnji poklon paketi u vrijednosti 1000 kuna.

Akcija je potpomognuta i od djelatnika Policijeske postaje Ilok , načelnika gospodina Ivana Groznice i policajca, gospodina Gorana Vig.

Vrlo dirljivi i emocijama nabijeni trenutci, te osmijeh i sreća koju smo vidjeli na dječijim licima. najljepši su pokazatelj koliko je ova akcija bila uspješna.

Darivajući obitelji u potrebi članovi LC Vukovar slijede osnovnu misiju djelovanja Lionsa, a to je rad za opću dobrobit i unapređenje svoje okolice i svijeta kroz vlastito služenje i podizanje svijesti društva o potrebi pomaganja osobama koje su u stanju socijalne i druge potrebe.