×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2016/12/07/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/12/07/02
Ispis
Kategorija: Građanske inicijative

{gallery}2016/12/07/02{/gallery}Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera 5. prosinca, kroz program Volonterskog centra Vukovar, PRONI Centar za socijalno podučavanje u suradnji i partnerstvu s Gradom Vukovarom, Vukovarsko-srijemskom županijom, općinom Tompojevci, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Vukovar, Mirovnom grupom mladih Dunav i Volonterskim centrom Osijek, dodijelio je volonterske nagrade za 2016. godinu za sedam kategorija.

Ovim činom nastoji se dodatno osnažiti i motivirati pojedince, udruge i institucije za daljnje angažiranje i razvoj volonterstva na području grada Vukovara.

Projekt Volonterski centar Vukovar financiran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Grada Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije.

Svečanu dodjelu volonterskih nagrada otvorila je izvršna direktorica PRONI Centra, Sanja Vuković Čović koja je naglasila kako su u Vukovaru dobri ljudi dobra srca i kako je iznimno ponosna što je dio volonterske priče u Vukovaru i da se nada da će se broj volontera i organizatora povećati i da ćemo i sljedeće godine slaviti ovaj dan!

Također, dodjeli je prisustovao i predstavnik Grada Vukovara, Siniša Mitrović koji je također pozdravio okupljene, čestitao dobitnicima i rekao par riječi o svome osobnom iskustvu dok je bio volonter te kako i dalje nastoji poticati razvoj volonterstva u Vukovaru.

Kategorije i dobitnici volonterskih nagrada za 2016. godinu:

1. Nagrade za najvolonterke – Jelena Janković i Dejana Crvenković

2. Nagrada za najvolontera – Nikola Johnny Mirković

3. Nagrada za najbolju OCD - organizator volontiranja – Europski dom Vukovar

4. Nagrada za najbolju ustanovu - organizator volontiranja – Osnovna škola Mitnica

5. Nagrada za najbolju provedenu volontersku akciju – Uređenje i oslikavanje dječjeg igrališta u Borovu naselju – Info centar za mlade Vukovar

6. Nagrada – Medij prijatelj volonterstva – Radio Dunav

7. Nagrada za međunarodni doprinos razvoju volonterstva – Ana Filipa Amaral

Album s fotografijama i opisima dobitnika možete pogledati OVDJE.