×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/06/30/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/06/30/01

Na današnji dan obilježena je jedanaesta godišnjica DANA KUDELJARACA, tradicionalnog okupljanja stanovnika južnog dijela grada Vukovara, koji su nastavili tradiciju okupljanja i druženja svih generacija koji su odrasli u ovom dijelu Vukovara i ne žele nikad zaboraviti svoju proživljenu mladost i djetinjstvo koje su proveli u siromaštvu i borbi za goli život. Dovodili su ih vlakovi bez voznog reda, skelom, u sepetima, seljačkim kolima, pa i pješice. Dolazili su u Slavoniju da bi prehranili svoju mnogočlanu obitelj i ovdje stekli prijatelje i postali velika obitelj.

Da se ne zaboravi –najbolja je poruka sudionika ovog skupa koje je danas pozdravio i gradonačelnik Vukovara Željko Sabo. Program je bio sadržajan, od kudeljarskog doručka, podizanja hrvatskog stijega, polaganja vijenaca i molitve za poginule, do kudeljarskog ručka i druženja uz pjesmu i raznovrsne športske aktivnosti.

{gallery}2012/06/30/01{/gallery}