×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/03/16/07
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/03/16/07
Ispis
Kategorija: Građanske inicijative

{gallery}2015/03/16/07{/gallery} Cilj aktivnosti bio je informirati mlade od 15 do 30 godina o uslugama koje HZZ Vukovar nudi mladima te o mogućnostima uključivanja u pilot projekt HZZ-a "Klubovi za zapošljavanje".

Nakon predstavljenih usluga i projekta održala se radionica s mladima o zapošljavanju gdje su se mladi ljudi podijelili u manje grupe i proveli simulirani razgovor za posao. Svaka grupa je sadržavala ulogu poslodavca, tražitelja posla i savjetnika te su u tablice upisivali svoje mogućnosti i volju za napredovanjem. Savjetnik je imao ulogu usmjeravanja poslodavaca i tražitelja posla na usluge koje HZZ pruža.

Edukativno-informativna radionica održala se 13.03.2015. godine u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje s početkom u 13:00 sati.

Ova aktivnost održala se u okviru projekta Info Centra za mlade Vukovar financiranog sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Vukovara.