×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: D:\web-privremeno\images\stories\2016\03\21\06
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/03/21/06

{gallery}2016/03/21/06{/gallery} Najprestižnija svjetska nagrada za poduzetnike po drugi puta je održana u Hrvatskoj.

Preko 250 uzvanika u sklopu svečane dodjele za nagradu EY Poduzetnika godine za 2015. imalo je priliku upoznati osmero finalista izabranih u konkurenciji 30 domaćih poduzetnika koji su zadovoljili kriterije programa.

Finalistima ovogodišnjeg programa proglašeni su Kristijan Milaković iz tvrtke Nicro d.o.o., Tomislav Mamić iz tvrtke Tommy d.o.o., Habiba Legac – Feroimpex automobilska industrija d.o.o., Mohamed Radwan Joukhadar – Medical Intertrade d.o.o., Davor Zidarić – Centrometal d.o.o., Stjepan Hittner – Hittner d.o.o. te Boris Žgomba – Uniline d.o.o. i Đuro Horvat – Tehnix d.o.o.

Odluku o tome koji će poduzetnik predstavljati Hrvatsku u Monte Carlu donio je nezavisni sedmeročlani žiri na čelu s Emilom Tedeschijem. Članovi žirija su kao i protekle godine bili direktorica Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Vedrana Jelušić Kašić, poduzetnici i investitori Nenad Bakić i Saša Cvetojević te dekan Ekonomskog fakulteta u Zagrebu prof. dr. sc. Lajoš Žager, kojima su se pridružili i prošlogodišnji pobjednici te prvi hrvatski EY Poduzetnici godine – Alan Sumina i Zoran Vučinić iz tvrtke Nanobit.
Prema odluci žirija novi EY Poduzetnik godine je Đuro Horvat iz tvrtke Tehnix d.o.o., vodeće eko industrije u ovom dijelu Europe za projektiranje, proizvodnju, servisiranje strojeva, opreme, postrojenja i tehnologije koji su u funkciji zaštite okoliša.

Čestitamo gosp. Joukhadaru i njegovoj tvrtki na iznimnom uspjehu, te na kontinuiranoj lijepoj riječi i promociji grada Vukovar.