×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-06-08/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-06-08/01

Hrvatska gospodarska komora i ove godine nastavlja sa akcijom koja ima za cilj promovirati kvalitetne i konkurentne hrvatske proizvode, osobito one kojima je komora dodijelila znakove Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta.
Akcija „Kupujmo Hrvatsko“ u 2011. godini počela je u svibnju te nakon Čakovca, Pule, Siska, Zaboka, Bjelovara, Splita i Slavonskog Broda 8. lipnja stigla i u Vukovarsko-srijemsku županiju odnosno njezino sjedište Vukovar.
Na otvorenju akcije potporu popularizaciji hrvatskih proizvoda dali su i gradonačelnik Željko Sabo, predsjednik Gradskoga vijeća Tomislav Džanak izamjenici gradonačelnika Željko Pinjuh i Danijela Stanković. „Kroz gradsku politiku stalno ističemo da je grad Vukovar hrvatski brand u svakom pogledu. Među ostalim, bilježimo smanjenu nezaposlenost za nešto više od 2 posto povećanjem zaposlenosti, a ne na nekakav umjetan način“, naglasio je gradonačelnik Vukovara Željko Sabo pozdravljajući sudionike na otvorenju sa zamolbom organizatorima da se vrijeme završetka trajanja akcije pomjeri i na poslijepodnevne sate.
Kupcima u Vukovaru svoje proizvode po promotivnim cijenama ponudilo je 115 izlagača od kojih 25 iz Vukovarsko-srijemske županije. Svoje štandove imali su i „Hrvatska žena Vukovar“, Poljoprivredno-braniteljska zadruga „Agro med“, P.O. Burčak, P.O. Sovar Sotin, Borovo – poslovni centar, P.T.O. „S“ iz Vukovara.

{gallery}vijesti/2011-06-08/01{/gallery}