×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: D:\web-privremeno\images\stories\vijesti\2011-06-08\02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-06-08/02

Zajednica saveza osoba s invaliditetom Hrvatske i Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet sa svojim partnerima organizirali su u Vukovaru „Edukacijski seminar o zapošljavanju osoba s invaliditetom“ i edukativnu radionicu za poslodavce „Zapošljavanje slijepih-prednost ili nedostatak“.
Projekti su sudinancirani iz fonda Europske unije – IPA IV komponenta – Razvoj ljudskih potencijala i od izuzetne su važnosti za unapređenje uvjeta zapošljavanja osoba s invaliditetom i njihovog položaja na tržištu rada. Sudionike seminara i radionice u prostoru Hrvatske gospodarske komore Vukovar pozdravili su gradonačelnik Vukovara Željko Sabo i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine Dragica Holoker Radumilo.

{gallery}vijesti/2011-06-08/02{/gallery}