U Tuzli je 27.10.2011. održan prvi ˝Poslovni susret tvrtki˝  iz Tuzle i Vukovara. Glavni cilj Susreta je bio uspostavljanje i unapređenje suradnje između tvrtki iz prekograničnih područja, a predstavnici tvrtki iz različitih sektora imali su priliku da uspostave nove poslovne kontakte, povećaju izvoz i eventualno realiziraju konkretnu suradnju.
Susret je organiziran u okviru projekta Inovativno umrežavanje i ekonomska suradnja Tuzle i Vukovara - InECo koji je financijski podržan od strane Europske unije. Funkcionalni vodeći partner InECo projekta je Općina Tuzla, u suradnji sa Udruženjem samostalnih privrednika općine Tuzla, a vodeći partner u Hrvatskoj je Grad Vukovar u suradnji sa Razvojnom agencijom Vukovara - VURA.
Ovo je jedan o modela na koji način lokalna zajednica može pomoći  tvrtkama da prošire svoje kapacitete i da stvore nove kontakte. Iz Tuzle je prisustvovalo 49 predstavnika tvrtki, dok ih je iz Vukovara bilo 35, što bi značilo više od 80 direktnih poslovnih susreta.
Istovremeno su pružatelji usluga za poslovni sektor iz prekograničnih područja održali sastanak i potpisali Memorandum o razumijevanju što bi moglo dovesti do novih poslovnih mogućnosti za sve uključene strane. Za vrijeme sastanka osnovana je neformalna mreža pružatelja usluga za poslovni sektor.