×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-12-15/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-12-15/01

U Hrvatskom domu Vukovar 14. prosinca održan je humanitarni koncert Sandre Bagarić (sopran) i Darka Domitrovića (klavir), a sav prihod koncerta namijenjen je za projekt asistenata u nastavi za vukovarsku djecu s posebnim potrebama.

Naša popularna sopranistica je u pratnji svog supruga za ovu prigodu izvela program u kojem su izvedene lijepe hrvatske i međunarodne božićne pjesme i dakako, neizostavni operetni napjevi. Pred oduševljenim posjetiteljima ovog glazbenog događaja riječi zahvalnosti Sandri Bagarić i Darku Domitroviću na sjajnom nastupu u Vukovaru uputio je gradonačelnik Željko Sabo.

Koncert je održan pod pokroviteljstvom Grada Vukovara, u sklopu je XIV. Vukovarskih adventskih svečanosti, koje tradicionalno organizira Gradski muzej u suradnji s franjevačkim samostanom.

{gallery}vijesti/2011-12-15/01{/gallery}