×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2013/02/10/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/02/10/01

Ministar znanosti i obrazovanja Željko Jovanović obišao je danas u pratnji zamjenice gradonačelnika Danijele Stanković gradilište područne škole Mitnica u Sotinu kao i Tehničke škole Nikole Tesle u Borovo naselju.

Na gradilištu Područne škole Mitnica u Sotinu ministar Željko Jovanović i voditelj Službe za kapitalne investicije, proračun i računovodstvo u ministarstvu znanosti i obrazovanja Petar Šokić sastali su se s mjerodavnim predstavnicima Vukovarsko-srijemske županije, Grada Vukovara,izvođača radova, ravnateljicom, učiteljicom i predstavnikom roditelja djece PŠ Mitnica radi analize stanja radova i dogovora o načinu što bržeg završavanja radova i pripreme za tehnički pregled. U očekivanju je da radovi završe u roku 90 dana, što će podjednako obradovati roditelje i 17 učenika od prvog do četvrtog razreda, koji trenutačno putuju na nastavu u Vukovar.

U Tehničkoj školi Nikole Tesle ministar znanosti i obrazovanja izrazio je vjerovanje da će svi radovi na obnovi kao i tehnički pregled objekta biti završeni do 1. ožujka te da će učenici konačno ući u ovu školu odmah poslije uskršnjih blagdana.

{gallery}2013/02/10/01{/gallery}