×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2013/06/12/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/06/12/02

 Stožer za zaštitu i spašavanje Grada Vukovara održao je danas redovitu sjednicu na kojoj je sa zadovoljstvom izrečeno da su Hrvatske vode uz nesebičnu suradnju i zalaganje pripadnika Hrvatske vojske, dragovoljaca iz Vukovara i drugih hrvatskih mjesta kao i svih službi, tvrtki i institucija u gradu Vukovaru učinile sve kako bi cijelo područje uz Dunav spremno čekalo nadolazeći vodeni val bez većih problema.

Siniša Kukić, direktor Hrvatskih voda za sliv donje Drave i Dunava proglasio je danas u 11 sati izvanredno stanje obrane od poplave zbog vodostaja Dunava koji je kod Vukovara dosegnuo 680.

-Nema razloga za zabrinutost, jer je situacija potpuno pod kontrolom. Uvodi se danonoćno dežurstvo na svim lokacijama koje branimo. Sve službe u sustavu iznimno dobro funkcioniraju. Hvala svima koji su nam ponudili ili pritekli dragovoljno u pomoć. Vukovarska ljubav i ljubav prema Vukovaru opet sjedinjuje ljude što je krasno – rekao je gradonačelnik Sabo i nakon sastanka stožera obišao pripadnike Hrvatske vojske, hrvatske branitelje Vukovara iz Zagreba, Vinkovaca i njihove suborce iz Vukovara kao i druge dobrovoljce koji su na deponiji kod Lušca neumorno punili vreće s pijeskom. Vedrinu i dobro raspoloženje oko podnevnih sati posebno su donijeli članovi vukovarske udruge za pomoć osobama s metalnom retardacijom „Vukovarske iskrice", predvođene Lilijanom Radobuljac, koji su vrijednim radnicima podijelili osvježavajuće piće i sendviče.

{gallery}2013/06/12/02{/gallery}