Kategorija: Savjet mladih Grada Vukovara

Na sjednici Gradskog savjeta mladih Grada Vukovara koje je održana u subotu, 24. veljače 2018. godine, u prostorijama Gradske knjižnice Vukovar, jednoglasno je usvojen Poslovnik o radu Gradskog Savjeta mladih Grada Vukovara.
Nakon usvajanja Poslovnika predstavljen je Operativni plan provedbe programa za mlade Grada Vukovara za razdoblje od 2018. do 2020. te je nakon rasprave usvojen i s predloženim izmjenama proslijeđen UO za društvene djelatnosti grada Vukovara.
Sukladno svojim obvezama, članovi i članice Savjeta mladih Grada Vukovara dalje su na Sjednici razgovarali o Programu rada i Financijskom planu za 2018. godinu te je usvojen prijedlog donošenja Programa za iduću Sjednicu koja je planirana početkom idućeg mjeseca.

Početne aktivnosti Savjeta mladih usmjerene su na poticanje informiranosti i vidljivosti Savjeta mladih Grada Vukovara, kako bi se zainteresirani pojedinci uključili u aktivnosti koje će Savjet provoditi u ovoj godini i shodno tome pridonijeti poboljšanju kvalitete života mladih u gradu Vukovaru.

Marija Tomić, predsjednica GSMGV