×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2015/06/17/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/06/17/02
Ispis
Kategorija: Savjet mladih Grada Vukovara

{gallery}2015/06/17/02{/gallery} Grad Vukovar je s gradskim udrugama koje se bave mladima organizirao „Dane mladih" u razdoblju od 11. do 13. lipnja 2015. godine.
U organizaciji „Dana mladih" je sudjelovao i Gradski savjet mladih Grada Vukovara, te je na taj način pomogao da „Dani mladih" imaju dovoljno sadržaja u kojima bi sudjelovali mladi iz Vukovara.
Zahvaljujući stand up komičaru Domagoju Pintariću, 11. lipnja 2015. godine se održala stand up komedija u Caffe baru History koja je razveselila i nasmijala sve prisutne goste. Bilo je i više nego dovoljno smijeha i to je bila zadnja točka programa prvoga dana koja je omogućila mladima da se opuste nakon svih aktivnosti koje su bile tokom toga dana.
U subotu, 13. lipnja 2015. godine, zadnjega dana „Dana mladih" Gradski savjet mladih Grada Vukovara je u suradnji s Konjičkim klubom Dunavski raj i gospodinom Denisom Zekom organizirao jednodnevni Cage ball turnir(nogomet u kavezu). Na turniru je sudjelovalo pet ekipa, a među njima su bili i članovi Gradskoga savjeta mladih Grada Vukovara. Prvo mjesto je osvojila ekipa „Caffe bar History", drugo mjesto ekipa „Berak", a treće, no ne i manje vrijedno mjesto je osvojila ekipa „Kninska – Trpinjska" koja je ujedno dala i najboljeg strijelca Dominika Škaricu s zabijenih četrnaest golova.
U organizaciji ovogodišnjih „Dana mladih", Gradski savjet mladih Grada Vukovara je prvi puta sudjelovao, te na taj način iskazao interes i želju za sudjelovanjem i organiziranjem bilo kojih aktivnosti u gradu koje se odražavaju na mlade Vukovarce, a od značaja su za bolju sadašnjost i budućnost mladih u gradu Vukovaru.