Kategorija: Savjet mladih Grada Vukovara

{gallery}2015/06/17/02{/gallery} Grad Vukovar je s gradskim udrugama koje se bave mladima organizirao „Dane mladih" u razdoblju od 11. do 13. lipnja 2015. godine.
U organizaciji „Dana mladih" je sudjelovao i Gradski savjet mladih Grada Vukovara, te je na taj način pomogao da „Dani mladih" imaju dovoljno sadržaja u kojima bi sudjelovali mladi iz Vukovara.
Zahvaljujući stand up komičaru Domagoju Pintariću, 11. lipnja 2015. godine se održala stand up komedija u Caffe baru History koja je razveselila i nasmijala sve prisutne goste. Bilo je i više nego dovoljno smijeha i to je bila zadnja točka programa prvoga dana koja je omogućila mladima da se opuste nakon svih aktivnosti koje su bile tokom toga dana.
U subotu, 13. lipnja 2015. godine, zadnjega dana „Dana mladih" Gradski savjet mladih Grada Vukovara je u suradnji s Konjičkim klubom Dunavski raj i gospodinom Denisom Zekom organizirao jednodnevni Cage ball turnir(nogomet u kavezu). Na turniru je sudjelovalo pet ekipa, a među njima su bili i članovi Gradskoga savjeta mladih Grada Vukovara. Prvo mjesto je osvojila ekipa „Caffe bar History", drugo mjesto ekipa „Berak", a treće, no ne i manje vrijedno mjesto je osvojila ekipa „Kninska – Trpinjska" koja je ujedno dala i najboljeg strijelca Dominika Škaricu s zabijenih četrnaest golova.
U organizaciji ovogodišnjih „Dana mladih", Gradski savjet mladih Grada Vukovara je prvi puta sudjelovao, te na taj način iskazao interes i želju za sudjelovanjem i organiziranjem bilo kojih aktivnosti u gradu koje se odražavaju na mlade Vukovarce, a od značaja su za bolju sadašnjost i budućnost mladih u gradu Vukovaru.