Kategorija: Vijeće za prevenciju

Poštovane građanke i građani pozivamo vas na zajednički svečani ispraćaj naših maturanata koji će se održati 22.05.(utorak) s početkom u 12,00 sati na šetnici u Ulici J.J. Strossmayera.

Naši maturanti i maturantice vrijedno su vježbali kako bi zajednički zaplesali tradicionalni francuski Quadrilla ples i time obilježili završetak svojeg srednjoškolskog obrazovanja.

Više o Norijadi 2018.
U organizaciji Grada Vukovara i Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru i ove godine intenzivno se radi na pripremama za zajednički svečani ispraćaj naših maturanata koji će zaplesati tradicionalni francuski Quadrilla ples na šetnici u Ulici J.J. Strossmayera u Vukovaru 22. svibnja s početkom u 12,00 sati i na taj način priključiti se svojim vršnjacima u drugim europskim gradovima.

Očekuje se sudjelovanje 200 maturanata iz naše četri srednje škole:
Gimnazija Vukovar, Tehnička škola Nikole Tesle, Ekonomska škola Vukovar i Strukovna škola Vukovar.

Grad Vukovar za projekt „Norijada 2018." izdvojio je iz Proračuna 55.000,00kn te je osim obuke plesa osigurao prigodne majice i kišobrane za naše maturante kao i prijevoz maturanata na generalne probe.

Gradsko društvo Crvenog križa Vukovar kao partner u provedbi projekta osiguraolo je doručak i vodu za maturante te dežurstvo volontera za pružanje prve pomoći dok je za obuku naših maturanata zadužena Agencija Koncert iz Osijeka.

Naše maturante možete vidjeti na generalnim probama na Trgu Republike Hrvatske 21. i 22. svibnja.