×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2010-09-27/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2010-09-27/03
Ispis
Kategorija: Vijeće za prevenciju

Fitnes sprave, koje će biti postavljene na otvorenom prostoru kraj plaže na Dunavu, jedne su od atrakcija projekta „Sigurno mjesto za sve“. Volonteri i zaposlenici gradske uprave i Info centra za mlade Vukovar u subotu su ih sigurno dopremili u Vukovar.

Izgradnja rekreacijskog parka aktivnost je navedenog projekta koji se realizira sredstvima UNDP-a, tvrtke Makart nekretnine i Grada Vukovara.

Projekt „Sigurno mjesto za sve“ rezultat je rada Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru osnovanog na inicijativu gradonačelnika, a izradio ga je Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Vukovara. Uređenjem atraktivnog prostora u centru grada i ponudom novog sadržaja kreirati će se mjesto na kojem će se mladi, a u konačnici i građani grada Vukovara rado okupljati i kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme.

Projekt „Sigurnost u zajednici“ jedna je od aktivnosti koja se provodi u okviru programa UN-ovog Fonda za ostvarivanje Milenijskih ciljeva razvoja (Fond MDG-F). Fond je osnovala španjolska Vlada 2006. godine kako bi podržala nastojanja nacionalnih vlada u ostvarivanju 8 milenijskih ciljeva razvoja za 21. stoljeće: suzbijanje siromaštva i gladi u svijetu, unaprjeđenje obrazovanja i zdravlja svih, ravnopravnost spolova, smanjenje stope smrtnosti djece, borba protiv HIV/AIDS-a, malarije i drugih bolesti, zaštita okoliša i razvijanje partnerstva s privatnim sektorom.

{gallery}vijesti/2010-09-27/03{/gallery}