Kategorija: Vijeće za prevenciju

{gallery}2016/05/11/03{/gallery} U okviru akcije Hrvatska volontira (16.-21.5.2016.) Vijeće za prevenciju u suradnji s Info centrom za mlade Vukovar provesti će akciju uređenja dječjeg igrališta u Borovu naselju (Konzumovo obnovljeno igralište na adresi Domovinskog rata).

Ideja volonterske akcije je oslikavanje gore navednog igrališta za djecu na način da će zidići biti obojani u plavu boju te zatim iscrtani sa likovima iz crtanog filma Madagaskar i Malci. Drugi zidići će biti obojani u plavo i imati oblake, zatim travu i cvijeće, te ćemo dati mogućnost da svi koji se tamo zateknu (djeca i roditelji) mogu ostaviti svoj otisak ukoliko žele. Na jednom dijelu zida biti će natpis Vijeće za prevenciju i natpis Info centar za mlade vukovar.

Navedena akcija uređenja trajat će tri dana s tim da su dva dana predviđena za pripreme koje počinju 16.5.2016., a udarni dan je 18.5.2016 kad očekujemo volontere, djecu i njihove roditelje koje ćemo za ovu prigodu posebno pozvati da nam se pridruže.

Materijal, osvježenje i desetak volontera već je osigurao Info centar za mlade Vukovar, a vas sve pozivamo da nam se pridružite!