Kategorija: Razvojna agencija

28. studenoga 2017. godine direktor Razvojne agencije Vukovar d.o.o. potpisao je ugovor za provedbu 5 projekata apliciranih na Javni poziv „E-impuls" u 2016. godini ukupne vrijednosti 2.096.293,75 kn. Od 5 projektnih prijava odobrena su sredstva za dvije tvrtke s područja grada Vukovara, od kojih je jedna tvrtka u procesu kupovine čestice u Gospodarskoj zoni Vukovar gdje planira proširenje poslovanja nakon izgradnje hale za proizvodnju.

U 2017. godini Razvojna agencija Vukovar d.o.o. uspješno je završila s provedbom 6 projekata odobrenih za financiranje kroz Javni poziv "Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)" ukupne vrijednosti 1.931.359,50 kn. U tijeku su pripreme s poduzetnicima s područja grada Vukovara za idući poziv „Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP putem IKT-a" - faza II, čija se objava očekuje u skorije vrijeme. Za sada je zabilježen velik interes poduzetnika, s tim da se očekuje još zainteresiranih prijavitelja po objavi poziva.

Razvojna agencija Vukovar d.o.o. svim poduzetnicima koji se odluče na prijavu projektnih prijedloga na neki od otvorenih natječaja pruža svu potrebnu tehničku pomoć u razvoju ideja i pripremi projektnih prijedloga te u provođenju projekata i postupaka nabave.