×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/05/10/05
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/05/10/05

S ciljem poticanja razvoja poduzetništva, te što bolje informiranosti poslodavaca, HUP Reg. ured Osijek je, u suradnji sa VURA – Razvojnom agencijom Vukovar d.o.o., a u sklopu Programa usavršavanja menadžera 04. svibnja organizirao prezentacije natječaja bespovratnih sredstava u okviru programa „Poduzetnički impuls 2012" Ministarstva poduzetništva i obrta, koji je započeo 13. travnja ove godine, te najnovijih programa kreditiranja Hrvatske banke za obnovu i razvitak.

Uz veliku nazočnost poslodavaca prezentaciju mjera bespovratnih sredstava održala je Nina Marković iz Centra za poduzetništvo Osijek, naglašavajući u koje namjene se sredstva mogu, odnosno ne mogu koristiti (npr. ne mogu za PDV, potrošni materijal, trgovačku robu i dr.). Boris Čagalj, voditelj područnog ureda HBOR-a za Slavoniju predstavio je aktivnosti HBOR-a, posebno kreditnih, s podacima o broju i vrijednosti odobrenih kredita kao i kreditnih programa HBOR-a, s naglaskom na nove programe koji se primjenjuju od ove godine, namijenjenih malom i srednjem poduzetništvu, uključujući financiranje projekata nakon prihvaćanja na natječajima za EU sredstva, izvoznicima, odnosno općenito gospodarstvu.

{gallery}2012/05/10/05{/gallery}