Kategorija: Komunalac d.o.o.

Nakon podjele spremnika za otpad individualnim domaćinstvima u prigradskim naseljima Lipovača i Sotin, gradskim četvrtima Mitnica, Sajmište, centar Grada i Lužac, projekt podjele spremnika za otpad nastavlja se dalje u Borovu naselju.

Kako bi znali koju veličinu spremnika za otpad dodijeliti kojem kućanstvu, Grad Vukovar i tvrtka Komunalac će od ponedjeljka, 12. listopada 2015. godine, putem inkasatora vršiti popis domaćinstava Borova naselja, koji će nakon postupka evidentiranja na svoje kućne adrese dobiti besplatne spremnike za otpad (zelene kante za miješani otpad i plave vrećice za odvajanje papira). Evidentiranje domaćinstava vršit će se prema sljedećem rasporedu od 9,00 sati.

U slučaju loših vremenskih uvjeta, popis domaćinstava pomaknuti će se za idući pogodan dan.
Grad Vukovar i tvrtka Komunalac mole građane ulica uključenih u popis prema rasporedu ulica da u predviđeno vrijeme evidentiranja kućanstava budu kod kuće kako bi ih se moglo evidentirati radi podjele spremnika za otpad. Građani koji u previđenom terminu popisa ne budu kod kuće mogu se javiti u tvrtku Komunalac d.o.o. osobno ili na broj telefona 637-265.