×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-10-10/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-10-10/01

Djeca iz skupina „Patkice" i „Zečići" u pratnji odgojitelja,stručnog tima,medicinskih djelatnika i nekoliko roditelja ukrcalo se u autobus za Osijek. Put je protekao u iščekivanju, promatranju okoline i razgovoru o životinjama koje ćemo vidjeti u zoološkom vrtu.

U vedroj i veseloj atmosferi,uz pjesmu i veseli dječji žamor stigli smo u Osijek.U zoološkom vrtu vidjeli smo razne životinje poznate i nepoznate.Neke su spavale a neke su bile budne, šetale po kavezima i prilazile ogradi. Naučili smo i ponešto novo o njima; gdje inače žive,čime se hrane.... Dječje oduševljenje izazvao je lav koji je vrlo glasno i gromko ispustio svoj kraljevski glas.

Nakon obilaska zoološkog vrta, gladni i umorni pojeli smo sendviče i jabuke koje su nam naše kuharice spakirale za put. Dok smo jeli sendviče poglede nam je mamio zanimljivo opremljen park u blizini zoološkog vrta. Kad smo povratili snagu krenuli smo u novu avanturu: isprobati sve te razne sprave, igrala, penjalice i tobogane... Šteta što dan tako kratko traje! U 13 sati planiran je povratak pa smo se ipak ponovno ukrcali u autobus i krenuli za Vukovar. U autobusu smo prepričavali dojmove sa izleta.Neki su bili jako umorni pa su i zaspali a neki su imali snage još i zapjevati. Sve u svemu bilo nam je jako lijepo :-)

{gallery}vijesti/2011-10-10/01{/gallery}