Djeca iz skupina „Patkice" i „Zečići" u pratnji odgojitelja,stručnog tima,medicinskih djelatnika i nekoliko roditelja ukrcalo se u autobus za Osijek. Put je protekao u iščekivanju, promatranju okoline i razgovoru o životinjama koje ćemo vidjeti u zoološkom vrtu.

U vedroj i veseloj atmosferi,uz pjesmu i veseli dječji žamor stigli smo u Osijek.U zoološkom vrtu vidjeli smo razne životinje poznate i nepoznate.Neke su spavale a neke su bile budne, šetale po kavezima i prilazile ogradi. Naučili smo i ponešto novo o njima; gdje inače žive,čime se hrane.... Dječje oduševljenje izazvao je lav koji je vrlo glasno i gromko ispustio svoj kraljevski glas.

Nakon obilaska zoološkog vrta, gladni i umorni pojeli smo sendviče i jabuke koje su nam naše kuharice spakirale za put. Dok smo jeli sendviče poglede nam je mamio zanimljivo opremljen park u blizini zoološkog vrta. Kad smo povratili snagu krenuli smo u novu avanturu: isprobati sve te razne sprave, igrala, penjalice i tobogane... Šteta što dan tako kratko traje! U 13 sati planiran je povratak pa smo se ipak ponovno ukrcali u autobus i krenuli za Vukovar. U autobusu smo prepričavali dojmove sa izleta.Neki su bili jako umorni pa su i zaspali a neki su imali snage još i zapjevati. Sve u svemu bilo nam je jako lijepo :-)

{gallery}vijesti/2011-10-10/01{/gallery}