Kategorija: Dječji vrtić Vukovar I

U Dječjem vrtiću Vukovar 1,Područni objekt „Mitnica" različitim prigodnim odgojno-obrazovnim aktivnostima i programom obilježili smo nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane.

U utorak, 18.12.2012. dramska skupina odgojiteljica iz Dječjeg vrtića Vukovar 1 djeci i roditeljima za Božić je poklonila dramsku predstavu „ Torta za Djeda Mraza".

U srijedu, 19.12.2012.djeca i odgojitelji iz našeg objekta pripremili su božićnu svečanost i druženje sa roditeljima. Djeca su božićnim recitacijama,pjesmama i dramskim igrokazima razveselila sve prisutne.

Ove godine naša božićna svečanost imala je i humanitarni karakter.Sav prikupljeni novac od prodaje božićnih ukrasa i ulaznica koje su djeca i odgojitelji zajedno izradili biti će uplaćen za liječenje teško bolesne djevojčice Mije Lane Knezović, polaznice Dječjeg vrtića Vukovar 1, Područnog objekta „Leptirić".

U četvrtak, 20.12.2012. djeca starije odgojne skupine „Zečići" razveselila su sve djedove,bake i osoblje Doma za starije i nemoćne osobe Vukovar božićnom predstavom „Rodio se kraljević".

A u petak, 21.12.2012. svojim dolaskom djecu su posebno iznenadili i obradovali članovi Moto kluba „Golubica",koji su došli ispred ulaznih vrata vrtića na motorima obučeni u kostime Djeda Mraza. Nakon druženja uz pjesmu i ples djeci su podjelili paketiće.

{gallery}2012/12/27/03{/gallery}