×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/02/16/05
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/02/16/05

U srijedu 15.02.2011. godine, Gradsku knjižnicu Vukovar Ogranak Borovo naselje posjetila su djeca iz Dječjeg vrtića Vukovar 2. Ukupno je došlo 27-ero djece i to iz skupine Ježića i Vrapčića. Na početku im je djelatnica Knjižnice Marina Šumiga ispričala dio bajke o Sedef – leptiru tj. kralju leptira koji je ljudima na zemlju preko svojih leptirića slao ljubav. Djeca su se uživjela u ulogu leptirića, te su i sama tada odlučila dijeliti ljubav. S obzirom da leptiri imaju krila, djeca su napravila maske od hamer i kolaž papira u boji da bi lakše mogla „letjeti“.
Tako, ukoliko danas budu negdje naišla na kojeg leptira u ovo hladno vrijeme, neka znaju da ga je poslao Sedef- leptir kako bi im udijelio malo ljubavi i topline u ovo hladno ali unatoč tomu toplo ljubavno vrijeme.

{gallery}2012/02/16/05{/gallery}