×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/03/09/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/03/09/03

Gradska knjižnica Vukovar je po prvi puta u cijelosti posvetila jedan cijeli dan ženama i na taj način obilježila Međunarodni dan žena. Na inicijativu v.d. ravnateljice Vlatke Surma Szabo Knjižnica je ugostila DM i upriličila besplatno šminkanje i besplatno savjetovanje o ljepoti, u vremenu od 10,00 do 19,00 sati. Korisnice Knjižnice ali i mnoge dame koje su čule za ovu akciju oduševljeno su to prihvatile tako da se u jednom trenutku stvorio i red za šminkanje, pa se čak morala raditi i lista čekanja. Bilo nam je posebno drago vidjeti koliko se žena, ali i muškaraca odazvalo na ovu akciju i kako su zadovoljne i lijepe izlazile iz Gradske knjižnice Vukovar.
Hvale vrijednu akciju došla je podržati i pročelnica Odjela za društvene djelatnosti Dragica Holoker – Radumilo, a gradonačelnik Vukovara Željko Sabo je kao i svake godine obradovao djelatnice i korisnice Gradske knjižnice sa ružama.
Ovom prilikom želimo zahvaliti dm – drogeria markt, što su prepoznali vrijednost ove akcije, i što su po prvi puta takvo nešto napravili u Knjižnici. Osoba koja nas je učinila lijepim je Antonia Gavran, make up artist, koja nije mogla sakriti iznenađenost odazivom.

{gallery}2012/03/09/03{/gallery}