Kategorija: Gradska knjižnica Vukovar

Gradska knjižnica Vukovar je po prvi puta u cijelosti posvetila jedan cijeli dan ženama i na taj način obilježila Međunarodni dan žena. Na inicijativu v.d. ravnateljice Vlatke Surma Szabo Knjižnica je ugostila DM i upriličila besplatno šminkanje i besplatno savjetovanje o ljepoti, u vremenu od 10,00 do 19,00 sati. Korisnice Knjižnice ali i mnoge dame koje su čule za ovu akciju oduševljeno su to prihvatile tako da se u jednom trenutku stvorio i red za šminkanje, pa se čak morala raditi i lista čekanja. Bilo nam je posebno drago vidjeti koliko se žena, ali i muškaraca odazvalo na ovu akciju i kako su zadovoljne i lijepe izlazile iz Gradske knjižnice Vukovar.
Hvale vrijednu akciju došla je podržati i pročelnica Odjela za društvene djelatnosti Dragica Holoker – Radumilo, a gradonačelnik Vukovara Željko Sabo je kao i svake godine obradovao djelatnice i korisnice Gradske knjižnice sa ružama.
Ovom prilikom želimo zahvaliti dm – drogeria markt, što su prepoznali vrijednost ove akcije, i što su po prvi puta takvo nešto napravili u Knjižnici. Osoba koja nas je učinila lijepim je Antonia Gavran, make up artist, koja nije mogla sakriti iznenađenost odazivom.

{gallery}2012/03/09/03{/gallery}