×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/04/27/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/04/27/01

Enciklopedija ljubavi, kako ju neki nazivaju, „Ljubavologija" Brune Šimleše okupila je u Gradskoj knjižnici Vukovar sve one koji su željeli saznati nešto više o ljubavi i međuljudskim odnosima. U vrlo dinamičnom i interaktivnom predstavljanju knjige, autor je izložio svoja razmišljanja, a možda bolje rečeno i uvjerenja, o ljubavi te koliko je važno voljeti sebe i isticati svoje vrline, budući se mana nikada ne možemo riješiti u potpunosti. Prošli smo teme kompatibilnosti u partnerskim odnosima, razliku između kompromisa i kompromitiranja, prevaru i iskrenost, kad idu skupa, a kada baš i ne, a dotaknuli smo i ljubomoru. Premda prilično mlad, no s bogatim životnim iskustvom, autor je konkretnim primjerima razotkrio neke od zabluda u kojima ljudi dosta često žive ne shvaćajući kako bi im život ipak mogao izgledati drugačije.

Žao nam je što lokalni mediji nisu prepoznali vrijednost ovog događanja, budući je Bruno Šimleša jedan od najtraženijih autora današnjice, no drago nam je što je broj sudionika, među kojima je bila i zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković, unatoč brojnim drugim obvezama, bio sasvim zadovoljavajući.

{gallery}2012/04/27/01{/gallery}