×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/05/17/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/05/17/03

{gallery}2012/05/17/03{/gallery} Gradska knjižnica Vukovar, Vukovarske novine i Hrvatski radio Vukovar uz pokroviteljstvo Grada Vukovara po prvi puta organiziraju sajam knjiga u Vukovaru – LikeBook u subotu 19. svibnja 2012. godine od 9 do 20 sati u samom centru grada, na Šetalištu Josipa Jurja Strossmayera.

Top događaj sajma održat će se točno u 11 sati, kada će gradonačelnik grada Vukovara, gospodin Željko Sabo, zajedno s pomoćnikom ministrice kulture gospodinom Vladimirom Stojsavljevićem LikeBook svečano otvoriti, a potom će nam se tijekom cijelog sajamskog dana pridružiti mnoge druge osobe iz javnog i kulturnog života našega grada, ali i Hrvatske.

Na LikeBook-u vas očekuje više od 5.000 naslova i 13 najznačajnijih nakladnika među kojima su: Profil, Mozaik knjiga, Školska knjiga, Alfa, V.B.Z., Naklada Ljevak i još mnogi drugi, a sajamski popust bit će od 20 pa čak i do 80 %.

Sve posjetitelje LikeBook-a pozivamo da dođu i do našeg humanitarnog štanda te se svojom kupnjom knjiga uključe u akciju prikupljanja sredstava za Fond Asistenti u nastavi.

No to nije sve!

Za najmlađe posjetitelje pripremili smo zanimljive čitaonice, radionice i igraonice, koje će provoditi djelatnice i volonterke Knjižnice kao i članice Udruge odgojitelja Terina.

No ni to nije sve i zato:

DOĐITE NA PRVI LIKEBOOK, PRONAĐITE KNJIGU ZA SEBE, KUPITE KNJIGU I POMOZITE DRUGIMA, UŽIVAJTE UZ DOBRU GLAZBU I POZNATE LJUDE I POSTANITE DIO POVIJESTI JER ... SAMO PRVI PUT SE PAMTI ZAUVIJEK!