Kategorija: Gradska knjižnica Vukovar

{gallery}2012/05/17/03{/gallery} Gradska knjižnica Vukovar, Vukovarske novine i Hrvatski radio Vukovar uz pokroviteljstvo Grada Vukovara po prvi puta organiziraju sajam knjiga u Vukovaru – LikeBook u subotu 19. svibnja 2012. godine od 9 do 20 sati u samom centru grada, na Šetalištu Josipa Jurja Strossmayera.

Top događaj sajma održat će se točno u 11 sati, kada će gradonačelnik grada Vukovara, gospodin Željko Sabo, zajedno s pomoćnikom ministrice kulture gospodinom Vladimirom Stojsavljevićem LikeBook svečano otvoriti, a potom će nam se tijekom cijelog sajamskog dana pridružiti mnoge druge osobe iz javnog i kulturnog života našega grada, ali i Hrvatske.

Na LikeBook-u vas očekuje više od 5.000 naslova i 13 najznačajnijih nakladnika među kojima su: Profil, Mozaik knjiga, Školska knjiga, Alfa, V.B.Z., Naklada Ljevak i još mnogi drugi, a sajamski popust bit će od 20 pa čak i do 80 %.

Sve posjetitelje LikeBook-a pozivamo da dođu i do našeg humanitarnog štanda te se svojom kupnjom knjiga uključe u akciju prikupljanja sredstava za Fond Asistenti u nastavi.

No to nije sve!

Za najmlađe posjetitelje pripremili smo zanimljive čitaonice, radionice i igraonice, koje će provoditi djelatnice i volonterke Knjižnice kao i članice Udruge odgojitelja Terina.

No ni to nije sve i zato:

DOĐITE NA PRVI LIKEBOOK, PRONAĐITE KNJIGU ZA SEBE, KUPITE KNJIGU I POMOZITE DRUGIMA, UŽIVAJTE UZ DOBRU GLAZBU I POZNATE LJUDE I POSTANITE DIO POVIJESTI JER ... SAMO PRVI PUT SE PAMTI ZAUVIJEK!