×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/06/26/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/06/26/02

Gradska knjižnica Vukovar, Hrvatski radio Vukovar i Vukovarske novine ponovno su akciji. Nakon uspješnog sajma Likebook, organizirali smo i antirecesijski sajam pod nazivom Razmjenom do udžbenik i na taj način spasiti budžete mnogih obitelji.

Sajam je priređen odmah po završetku školske godine u nastojanju da učenicima olakšamo a njihovim roditeljima smanjimo izdatke.

Ovakva jedna neplanirana i spontana akcija pokazala se vrlo uspješnom jer su mnogi roditelji zajedno sa svojom djecom pronašli knjige za novu školsku godinu ali se riješili i starih knjiga. Cijene pojedinačnih udžbenika kretale su se između 15,00 i 20,00 kn dok se komplet udžbenika mogao nabaviti i za 200,00 kn.

Za sve one koji su propustili prvu razmjenu udžbenika u Vukovaru iduća akcija se očekuje nakon godišnjih odmora, u drugoj polovici kolovoza, i tada će, vjerujemo, biti aktivniji i srednjoškolci kojih je na ovoj prvoj razmjeni bilo vrlo malo.

Više na www.gkvu.hr

{gallery}2012/06/26/02{/gallery}