×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/06/29/06
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/06/29/06

Gradska knjižnica Vukovar je u suradnji s Udrugom braniteljica Vukovarsko-srijemske županije, u četvrtak 28. Lipnja, predstavila knjigu Magdalena Vlašić Snaga žene - Osobna priča: kako kroz razumijevanje, seks, prijatelje i ljubimce pomoći osobama oboljelima od PTSP-a.

Knjiga je ustvari osobna priča supruge oboljelog od posttraumatskog stresnog poremećaja i govori o svakodnevnim borbama cijele obitelji s tim sindromom. Na događaju je nazočio veliki broj posjetitelja, a otvorila ga je ravnateljica Gradske knjižnice Vukovar Vlatka Surma Szabo.

Sama autorica je istaknula: Moja životna priča je uistinu prava knjiga i željela bih podijeliti to iskustvo s Vama. Kada sam već od svega pokušala dići ruke dogodila se neslućena pozitivna prekretnica u mome životu u koju sam u početku malo sumnjala, ali nisam odustala. Želim svima koji imaju istih problema pomoći da sve to prevladaju i krenu dalje sa svojim bračnim partnerom. Pomoći ću vam da ponovo steknete bračnu sigurnost i vratite sreću u svoj život.

{gallery}2012/06/29/06{/gallery}