Gradska knjižnica Vukovar je u suradnji s Udrugom braniteljica Vukovarsko-srijemske županije, u četvrtak 28. Lipnja, predstavila knjigu Magdalena Vlašić Snaga žene - Osobna priča: kako kroz razumijevanje, seks, prijatelje i ljubimce pomoći osobama oboljelima od PTSP-a.

Knjiga je ustvari osobna priča supruge oboljelog od posttraumatskog stresnog poremećaja i govori o svakodnevnim borbama cijele obitelji s tim sindromom. Na događaju je nazočio veliki broj posjetitelja, a otvorila ga je ravnateljica Gradske knjižnice Vukovar Vlatka Surma Szabo.

Sama autorica je istaknula: Moja životna priča je uistinu prava knjiga i željela bih podijeliti to iskustvo s Vama. Kada sam već od svega pokušala dići ruke dogodila se neslućena pozitivna prekretnica u mome životu u koju sam u početku malo sumnjala, ali nisam odustala. Želim svima koji imaju istih problema pomoći da sve to prevladaju i krenu dalje sa svojim bračnim partnerom. Pomoći ću vam da ponovo steknete bračnu sigurnost i vratite sreću u svoj život.

{gallery}2012/06/29/06{/gallery}