Gradska knjižnica Vukovar, Hrvatski radio Vukovar i Vukovarske novine su u subotu, 4. kolovoza ponovno organizirali antirecesijski sajam Razmjenom do udžbenika.

Mnogim građanima nije jednostavno smisliti kako doći do novca za vrtoglavo visoku cijenu novih udžbenika tako da je Knjižnica organizirala po drugi puta razmjenu i prodaju rabljenih školskih udžbenika .Svaka mogućnost za smanjenje troškova je vrlo pozitivna i svaka akcija roditeljima je dobrodošla, što se vidjelo u velikom odazivu roditelja i učenika. Svi koji su došli sa popisom knjiga i koji su uspješno nabavili što im treba, zadovoljni su uštedom koju su postigli, a oni koji nisu, za njih će biti organizirana još dva sajma razmjene udžbenika.

Kako bi omogućili što većem broju zainteresiranih da sudjeluju u razmjeni i povoljnoj kupnji i ipak uspiju pronaći što više odgovarajućih knjiga, GKVU akciju planira nastaviti i to već u subotu ,18. kolovoza 2012. godine u Ogranku Gradske knjižnice Vukovar u Borovu naselju, Domovinskog rata 1 od 9:00 do 12:00 sati, te 25. kolovoza kao i do sada ispred Gradske knjižnice Vukovar.

Nadamo se da ćemo i mi ostvariti svoj cilj i uspjeti pomoći svakom roditelju u što povoljnijoj nabavci školskih udžbenika.

Više na našem facebook profilu i našoj web stranici www.gkvu.hr

{gallery}2012/08/06/07{/gallery}