×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/09/03/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/09/03/01

Uspješno je završen program „Mala škola" koji je organiziran u Gradskoj knjižnici Vukovar u sklopu CHILL OUT ljetnog programa 2012. godine.

„Mala škola" koja je namijenjena djeci predškolskog uzrasta, trajala je mjesec dana, tri puta tjedno po dva sata, u tom periodu naučili smo sve elemente potrebne za polazak u redovnu školu; vježbe pisanja, zbrajanja i oduzimanja, abeceda, likovni, držanje škara i rezanje, opuštanje uz glazbu i vježbe rastezanja pa i šetnja po gradu i upoznavanja sa prirodom i prometom.

Zadnji dan „Male škole" podijelili smo zaslužene diplome i bubamare sa zajedničkom slikom, te ga iskoristili za druženjem sa djecom i roditeljima.

Ovo je prvi put da se program „Mala škola" održava u Gradskoj knjižnici, no ne i posljednji, stoga već danas primamo nove prijave.

{gallery}2012/09/03/01{/gallery}