×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: D:\web-privremeno\images\stories\2012\09\14\03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/09/14/03

S početkom nove školske godine Gradska knjižnica Vukovar ima posebno iznenađenje za sve učenike prvih razreda osnovnih škola. Riječ je o novom projektu I ja sam član GKVU u okviru kojega svakom učeniku prvog razreda u gradu Vukovaru poklanjamo besplatno jednogodišnje članstvo u Gradskoj knjižnici Vukovar, koje će trajati do rujna 2013. godine.

Ova akcija je jedna u nizu koje smo isplanirali za sve one kojima je knjiga i knjižnica svakodnevno zadovoljstvo ili ih to očekuje u skoroj budućnosti. Projekt I ja sam član GKVU osmišljen je za najmlađe koji upravo u njihovoj dobi treba privući u knjižnicu i pokazati im zadovoljstva koja ih očekuju u društvu s knjigom.

Na Dječjem odjelu se može pronaći top lista najkvalitetnijih slikovnica i knjiga, koja ima cilj pomoći roditeljima te predškolskim djelatnicima u dječjim vrtićima u izboru kvalitetnih materijala za djecu. Isto tako se mogu pronaći i knjige o početnom čitanju i pisanju: priručnike za roditelje, odgajatelje i nastavnike kao i slikovnice i slovarice za djecu.

{gallery}2012/09/14/03{/gallery}