Kategorija: Gradska knjižnica Vukovar

S početkom nove školske godine Gradska knjižnica Vukovar ima posebno iznenađenje za sve učenike prvih razreda osnovnih škola. Riječ je o novom projektu I ja sam član GKVU u okviru kojega svakom učeniku prvog razreda u gradu Vukovaru poklanjamo besplatno jednogodišnje članstvo u Gradskoj knjižnici Vukovar, koje će trajati do rujna 2013. godine.

Ova akcija je jedna u nizu koje smo isplanirali za sve one kojima je knjiga i knjižnica svakodnevno zadovoljstvo ili ih to očekuje u skoroj budućnosti. Projekt I ja sam član GKVU osmišljen je za najmlađe koji upravo u njihovoj dobi treba privući u knjižnicu i pokazati im zadovoljstva koja ih očekuju u društvu s knjigom.

Na Dječjem odjelu se može pronaći top lista najkvalitetnijih slikovnica i knjiga, koja ima cilj pomoći roditeljima te predškolskim djelatnicima u dječjim vrtićima u izboru kvalitetnih materijala za djecu. Isto tako se mogu pronaći i knjige o početnom čitanju i pisanju: priručnike za roditelje, odgajatelje i nastavnike kao i slikovnice i slovarice za djecu.

{gallery}2012/09/14/03{/gallery}