×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/10/09/05
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/10/09/05

Bio jedan dječak Kruno...imao je knjiga puno...ali sve su bile pokidane...uplakane...jako tužne... Ovako započinje priča o Knjigomrscu Kruni koju su polaznici Društva „Naša djeca" prvi puta čuli u knjižnici, prilikom obilježavanja Dječjeg tjedna. Nakon obilaska cijele Knjižnice, saznali su kakav je Knjigomrzac bio dječak Kruno, kako su mu se knjige osvetile za njegovu zloću i što se s njim na kraju zbilo. Sve to i još malo više crtežom su prikazali i zajedno odlučili kako oni neće biti slični Kruni.

Druga tema Dječjeg tjedna bila su dječja prava, o kojima su učenici 2.a i 2.b razreda OŠ Siniša Glavašević raspravljali prilikom njihovog posjeta Knjižnici. A kako su stigli? Pa zahvaljujući pokroviteljstvu Grada Vukovara, turistički vlakić dovezao ih je iz Borova naselja pravo u centar grada.

O dječjim pravima raspravljali su uz knjigu „Život kao moj" te igru „Slijepi miš". Bilo nam je super, naučili smo i iskusili nešto novo i drugačije, a druženje ćemo ponoviti čim za to bude nove prilike.

{gallery}2012/10/09/05{/gallery}