×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/10/17/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/10/17/02

Gradsku knjižnicu Vukovar 16. listopada 2012. godine posjetili su ministar branitelja Predrag Matić Fred i sin legendarnog vukovarskog novinara, Bojan Glavašević.

Uz gradonačelnika grada Vukovara Željka Saboa , uvažene goste primila je ravnateljica Gradske knjižnice Vlatka Surma Szabo.

Održan je sastanak povodom novinarsko-književničkih susreta Grad – to ste Vi!, koji se održava tradicionalno osmu godinu, 20. Studenoga u Gradskoj knjižnici Vukovar.

Novinarsko-književnički susreti Grad - to ste Vi!, utemeljen je kao manifestacija koja će na najprimjereniji način sačuvati uspomenu na novinara – ratnog izvjestitelja i književnika Sinišu Glavaševića, te na sve žrtve u Domovinskom ratu, i sačuvati ih od zaborava, s plemenitim ciljem da se sličan zločin nikada i nigdje ne ponovi.

{gallery}2012/10/17/02{/gallery}