×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/10/29/08
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/10/29/08

U prepunoj Gradskoj knjižnici Vukovar, upriličeno je druženje s piscima i glumcima pod nazivom "Čemu pjesnici u oskudna vremena" i time su završeni Vukovarski jesenji susreti s piscima i glumcima.

U ovoj večeri kuma Gradske knjižnice Vukovar Mani Gotovac predstavila nam je mladog pisca i kritičara Srđana Sandić i njegovu knjigu "S/NU BEZ S/NOVA" u kojoj piše i izlijeva najintimnija razmatranja, često melankolična, ponekad patetična. O svijetu, o ljudima, o svom životu i svakako o ljubavi. Za glazbeni intermezzo pobrinula se Hana Hegedušić, glumica i šansonijerka a sve je to začinio Robert Plemić, glumac i pjesnik recitirajući svoje pjesme.

Na sva tri događanja koje je organizirala Gradska knjižnica Vukovar tražila se stolica više, što nas je jako razveselilo i potaklo da i ubuduće još više radimo na kulturnim zbivanjima u gradu Vukovaru.

Foto izvor: Grad Vukovar

Više fotografija na web stranici www.gkvu.hr ili na FB profilu Gradske knjižnice Vukovar

{gallery}2012/10/29/08{/gallery}