Kategorija: Gradska knjižnica Vukovar

I Iskrice mogu željeti, voljeti i stvarati. Uz pregršt smijeha ušli su u Gradsku knjižnicu. Maskenbali su prošli, ali su željeli pokazati kako znaju što je svakom dobro uređenom društvu potrebno i važno. Ušetala je liječnica, odvjetnica i profesorica. Pratili su ih jedan meteorolog, policijski inspektor, kavalir i majstor za sve. Ozbiljno su progovorili o važnosti i ljepoti ovih zanimanja. Iskrice neće ispuniti svoje snove, ali će njihove uloge ostaviti traga na sve koji su ih slušali. Jer, kako kažu, liječnica spašava živote, odvjetnica brani slabe, profesorica uči one koji ne znaju, kavalir je pristojan prema svima, policijski inspektor lovi zločeste, majstor popravlja sve, a meteorolog je važan da znamo trebamo li nositi kišobran ili ne.

Uz obilje glazbe, dobrih plesnih koraka i grickalica, lica Iskrica i njihovih voditelja uljepšala je Roberta iz Udruge Proanima kreativka.

Većina je htjela srca kako bi, još jednom, posvjedočili da je ljubav najvažnija. I to ne samo na Valentinovo, srca treba istaknuti svaki dan!

Više fotografija možete pogledati na našem webu www.gkvu.hr ili na našem Facebook –u.

{gallery}2013/02/15/03{/gallery}