Kategorija: Gradska knjižnica Vukovar

Najljepše je bilo biti žena, dokazali smo akcijom koja je na Odjelu za odrasle korisnike 8. ožujka 2013. dočekana s oduševljenjem. Cijeli dan taj je odjel bio mjesto okupljanja žena i djevojki. Tijekom nepunih 12 radnih sati, točnije rečeno, svakih dvije do tri minute, u knjižnicu se učlanila ili nova korisnica ili je jedna od već postojećih obnovila svoje članstvo. I tako je po prvi puta u jednom danu u Gradsku knjižnici Vukovar učlanjeno gotovo stotinu novih korisnica. Osim besplatnog učlanjenja, knjige i časopisi dočekali su žene već od ulaznih vrata, a uspjeli smo neke korisnice i iznenaditi oprostivši im zakasninu. Dodatno oduševljenje i osmijeh na lice izmamili smo onima koje su sjele i prepustile se stručnom timu učenica kozmetičarskog smjera Strukovne škole Vukovar, koje su pod vodstvom mentorice Snežane Živković uljepšale vise od 30 korisnica.

Kako nam je prošao ovaj ženama posvećen dan, najbolje će dočarati fotografije, a ukoliko se sada vi muškarci pitate kada će slična akcija biti upriličena i za vas, savjetujemo vam da pomno pratite rad i događanja u knjižnici jer dan muškaraca može biti bilo koji od preostalih u godini koja je još pred nama.

I za kraj, naš je radni dan – 8. ožujka 2013. završio najljepše sto je mogao, jer smo se kao kolektiv priključili svima onima koji su na humanitarnoj večeri odlučili pomoći Mia Lani i njezinim roditeljima.

Više fotografija možete pogledati na našem web-u www.gkvu.hr ili na našem Facebook-u

{gallery}2013/03/11/06{/gallery}