×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/09/08/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/09/08/02
Ispis
Kategorija: Gradska knjižnica Vukovar

{gallery}2015/09/08/02{/gallery} Nakon što smo pripremili učenike prvih i drugih razreda za polazak u školu, u Gradskoj knjižnici Vukovar održana je radionica pripreme za školu „Bez panike! To je samo škola..." i za učenike trećih i četvrtih razreda.

Knjižničarke Marija Bugarski i Nikolina Španović s učenicima su ponovile gradivo koje su obrađivali u školi iz hrvatskog, matematike i prirode, dok je Anita Baier Jakovac ponovila teme iz engleskog jezika.

Osim ponavljanja gradiva djeca su se podsjetila kako izgleda povratak u školske klupe, kao i pisanje domaće zadaće.

U petak ih je u Knjižnici posjetio Nevenko Čepo, pomoćnik načelnika za sigurnost cestovnog prometa i kontakt policajac Darko Hideg koji su s djecom razgovarali o sigurnosti u prometu, ukazali im na što moraju obratiti pozornost na putu od kuće do škole i kako se trebaju ponašati u prometu.

Na kraju radionice svim učenicima dodijeljene su diplome za trud, pokazano znanje i marljivost te smo im još jednom zaželjeli sretan povratak u školske klupe i puno uspjeha u novoj školskoj godini.